Over IMPROVE in Malle

IMPROVE helpt zijn leden sinds 2016 weer fitter, gezonder, energieker en slanker te worden en te blijven.

De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen, jezelf beter te voelen of meer in balans leven.

IMPROVE is de pionier als het gaat over lifestyle coaching en holistische gezondheid!

Interesse? Start dan nu met een gratis intake.

Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest.

Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen…Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. IMPROVE in Malle is jouw persoonlijke coach.

Over IMPROVE in Malle
arrow-down

Waarom IMPROVE?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij IMPROVE altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

IMPROVE heeft een breed aanbod in sport, denk aan: personal training, small group training, voedingsbegeleiding, en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers zijn allemaal gecertificeerd en specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

IMPROVE, coaching programma's
IMPROVE, coaching programma's

Bij IMPROVE gaat coaching vooral over supervisie, monitoring, counseling en een vorm van therapie. Er zijn verschillende vormen van coaching die IMPROVE aanbiedt.

Team

Beate
Beate

Oprichter IMPROVEHolistisch Lifestyle Coach, Rugspecialist, Voeding en Triggerpoint

Tinne
Tinne

Personal Trainer, Voeding, Rugspecialist en Triggerpoint

Sam
Sam

Personal Training, Rugspecialist en Triggerpoint

Jorn
Jorn

Personal Trainer, Voeding, Rugspecialist en Sportmassage

Lars
Lars

Personal Trainer, Voeding en Rugspecialist

Shana
Shana

Personal trainer, Voeding, Administratie

Birthe
Birthe

Fitnessinstructeur en Kiné

Sofie
Sofie

Fitnessinstructeur en Diëtiste

Veerle
Veerle

Yoga, Pilates en Senioren Training

Viktor
Viktor

Fitnessbegeleider, Bokslesinstructeur

Els
Els

Kidsyoga, Zwangerschapsyoga en Voetreflexologie

Chris, GSM: 0473368717
Chris, GSM: 0473368717

Kindercoach en Bodymapinstructeur

Christel,  GSM: 0468070055
Christel, GSM: 0468070055

Lifecoach, Burnoutcoach, Jongerencoach en Ontspanningsmassage

Eefje
Eefje

Ademhalingscoach

Onze missie en visie

Missie

IMPROVE staat voor verbeteren (improve) van de levenskwaliteit van een individu. We streven er naar om voortdurend vooruit te bewegen (move) van jouw en onze doelen.
We willen mensen leren om op lange termijn (improve) te werken aan hun gezondheid, zonder afhankelijk te zijn. Zichzelf, met de juiste begeleiding, klaarmaken om zelf verder te werken (move) aan hun gezondheid en een kwaliteitsvol, gezond leven realistisch te maken.
We streven er naar om professionele begeleiding op maat aan te bieden, een plek waar iedereen welkom is. We willen werken naar ieders individu en dit op een persoonlijke manier.

Visie

Door het doorgeven van onze diepgaande kennis en inzichten in gezondheid, willen we een zo’n groot mogelijk bijdrage leveren aan de levenskwaliteit. We streven naar een constante persoonlijke groei en ontwikkeling van een individu, zowel op vlak van het fysieke als het mentale gezondheid. We benaderen ons lichaam holistisch.

We focussen onszelf op de 3 grootste pijlers van Gezondheid.
1. Beter en gezonder Bewegen (move)
2. Meer veerkracht in onze Mentale gezondheid (I’m ‘prove’, i’m proof)
3. Effectieve en gezonde Voeding

‘Improve’ is Engels voor ‘verbeteren’ en ‘prove’ betekent ‘bewijzen’. Zegt dit al genoeg?

De kleuren van onze logo’s zijn zo gemaakt, dat we IMPROVE kunnen verdelen in de kernwoorden waar we voor willen staan.
MOVE -> onze hoofdfocus is levenskwaliteit verbeteren vanuit (vooruit) bewegen want ons lichaam en geest zijn de kracht van ons bestaan. Trouwens, rust roest.
I MOVE -> We focussen ons op de ontwikkeling van een individu. Het persoonlijk vooruit bewegen en niet blijven stilstaan zowel mentaal als fysiek. Want stilstaan is achteruitgaan.
I-m-prove -> weerbaar zijn en veerkracht hebben, zoals iets dat ‘waterproof’ is. De (veer)krachtigheid van een individu en/of groep.

Daarnaast zijn onze kleuren niet zomaar gekozen! Want blauw staat voor stabiliteit en kracht. Blauw staat ook voor betrouwbaarheid, wijsheid, loyaliteit, expertise en eerlijkheid.
Ook gebruiken we grijs. Grijs staat voor onvergankelijkheid maar ook voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid.
De witte achtergrond behouden we ook graag zo. Wit staat natuurlijk voor zuiverheid, vrede, elegantie, geloof, glorie, redding.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Hans

Als bedrijfsleider met een goed gevulde agenda had ik niet gedacht uit te kijken naar één uur per week intensief sporten met een persoonlijke coach aan je zijde, waardoor het op een gecontroleerde en verantwoorde manier gebeurd. Het is voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken, waardoor ik nadien meer als gemotiveerd mijn werkdag kan verder zetten.

Hans

Hilde

"IMPROVE betekent voor mij: de start van een nieuw leven. Ze hebben mij zoveel geleerd over voeding en mijn lichaam en ik voel me nu goed en gezond. Bedankt voor de hulp!"

Hilde

Walter en Leslie

Na enkele maanden IMPROVE zijn we overtuigd van de meerwaarde voor onze "feel good". Het fysieke en het mentale gaan hand in hand en dat is ook de aanpak bij de coaching. We hebben daarvoor de klik met onze coach die het traject uitstippelt door rekening te houden met onze wensen en kwaaltjes. Fysieke fierheid, de nachtrust verbetert, aanknoping met interne rust, kortom meer welbevinden in het leven.

Walter en Leslie

"Ik ben echt heel erg gelukkig dat ik bij Beate terechtgekomen ben. Ik tekende in voor een voedingsbegeleiding en ga 1x/week ook sporten. Nog nooit eerder had ik zo'n goede begeleiding in een traject dat ik zo vlot kan volhouden. Beate leert me goede keuzes maken en leert me zo een nieuwe levensstijl aan in plaats van diëten. En als het dan toch eens lastig wordt, weet ze als de beste goede raad te geven om gemotiveerd verder te kunnen. Ook de andere coaches zijn geweldig om bij te sporten! Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier mijn overgewicht aan te pakken."

Yannice

"Ik ben heel content dat ik twee reeksen personal training heb gevolgd traject bij Beate. De lessen werden aangepast op wat mijn lichaam op dat moment aankan. Ik voel me nu super sterk en goed in mijn vel!"

Magali

"Enkel lof over dit team! Ik heb zelf een voedingsbegeleidingstraject gevolgd en ben er echt super content van! Fantastische begeleiding met de gewenste resultaten! Een echte aanrader!"

Lotte

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Onze missie en visie

Het is al sinds 2016 bekend dat IMPROVE mensen uit Malle helpt op het gebied van Fitness, Coaching en Voeding. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!”.

Maak kennis met IMPROVE

Maak kennis met IMPROVE