Training

Bewegingscoaching

Is een vorm van coaching waarbij we gaan kijken naar jouw beweging algemeen, op het werk, thuis en in je vrije tijd. We gaan jouw lichaam optimaal laten bewegen, maar dit doen we vooral door middel van een gesprek waarbij ik jou motiveer om de gepaste bewegingen in jouw dagdagelijks leven te introduceren.

Personal Training

Is een training één op één of één op twee waarbij we werken aan jouw specifiek vooropgesteld doel. Een uurtje intensief sporten om jouw doel te bereiken.
Vanuit onze ervaringen en opleidingen is het mogelijk om met bijna eender welke doelgroep, blessure of beperking toch te bewegen/sporten. Trainingen kunnen ook revalidatiegericht zijn. We hebben in onze studio 3 gekwalificeerde Personal Trainers met elk hun specialisatie.
We starten elke reeks met een intakegesprek. Bij elke start van een reeks wordt eerst een bewegingsanalyse opgemaakt. 

Small Group Training

Naast de persoonlijke begeleidingen, zijn er ook trainingen in groep.
Onze groepslesrooster vindt u op onze pagina ‘sporten in groep’.
Small Group Trainingen zijn trainingen in kleine groepen van 6 à 10 personen. De begeleiding van deze lessen gebeurt zo persoonlijk mogelijk en gaan meestal door in onze functional trainingsruimte (Personal Trainingsruimte), outdoor of onze groepsleszaal.

BODYMAP en kindercoaching

Wist je dat we een gespecialiseerde bodymap-trainer hebben? Voor de ontwikkeling van talenten bij kinderen en de ontwikkeling van de motoriek en de hersenen bij jonge kinderen. Wanneer reflexen niet voldoende geïntegreerd zijn, kan dit later problemen veroorzaken op gebied van concentratie, lezen, rekenen, schrijfmotoriek, probleemoplossend denken…
Ook nemen we aandacht voor het mentale proces van het kind! 

Prijzen

In onze studio werken wij op maat. Er zijn verschillende modules die de prijzen bepalen. Vraag uw gratis kennismakingsgesprek aan en samen kunnen we bekijken wat uw doelen zijn en hoe we dit kunnen bereiken met de juiste prijzen.

We kunnen alvast met u meedelen dat de maximum prijs €60/u bedraagt. Afhankelijk van uw persoonlijk traject betaalt u vanaf €10/consult.

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse