Lesrooster van Beweegstudio B-Fit - IMPROVE

Lesrooster van Beweegstudio B-Fit - IMPROVE

Ontdek het veelzijdige groepslessen aanbod van Beweegstudio B-Fit IMPROVE in Malle.

arrow-down

Bekijk hier ons lesrooster

Ons aanbod

Mix Fit Circuit Training
Mix Fit Circuit Training

We werken met fitnesstoestellen. Je hele lichaam wordt getraind op je eigen tempo, ritme en kracht. Je start met een opwarming van 4 minuten. Daarna word je uitgedaagd om 8 krachttoestellen gedurende 1 minuut vol te houden. Tussendoor heb je 30 seconden rust die je gebruikt om door te schuiven naar het volgende toestel. Iedereen krijgt een gepersonaliseerd schema waarbij je accenten, gewicht en instellingen worden bijgehouden. Mix Fit Free: Zoals Mix Fit Circuit maar dan niet begeleid. Onze trainers zijn wel aanwezig. We raden aan om deze les pas na minimaal 3x te proberen.

Basic Interval Training
Basic Interval Training

Een functionele intervaltraining van 8 verschillende oefeningen die je 1 minuut volhoudt. Je doet deze reeks driemaal. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld, maar je werkt ook aan kracht, evenwicht en coördinatie. Je verbrandt ontzettend veel calorieën en elke week een nieuwe uitdaging. Durf jij deze les aan te gaan?

Figuurtraining
Figuurtraining

Met deze training train je je hele lichaam mét je eigen lichaamsgewicht. Deze bewegingslessen zijn erg gevarieerd. Zowel je conditie, kracht en mobiliteit worden aangesproken, maar het hoofddoel van deze les is core & stability. Iedereen werkt op eigen tempo en eigen niveau. Je leert je eigen lichaam kennen en je blijft sterk en fit!

B-Strong Training
B-Strong Training

Deze les is een zeer toegankelijke training voor iedereen! We noemen B-Strong onze ‘total workout’. Opdrachten en workoutspelletjes die je alleen of in duo’s of in groep doet, met of tegen elkaar. Elke week een nieuw idee, een nieuwe uitdaging. Deze les vraagt veel van je conditie, coördinatie, oriëntatie, kracht en af en toe ook samenwerking.

Burn
Burn

Een leuke, op de beat gechoreografeerde les met gewichten en een barbell. Train je kracht en krachtuithouding op een leuke en motiverende beat. Op korte tijd zie je je lichaam veranderen en sterker worden. Je leert de technieken van krachttraining met losse gewichten en halter.

Vilates
Vilates

Vilates is een efficiënte, effectieve les die je mentale en fysieke gezondheid bevordert. De afwisselende mat oefeningen, vinden hun oorsprong uit verschillende disciplines, dit zorgt voor een unieke les. Denk hierbij allereerst aan Pilates, maar ook yoga, fitness, BBB, core en stabiliteit. We gaan dus opzoek naar Vitaliteit, kracht, stabiliteit en souplesse met een belangrijke focus op je ademhaling, je core en de juiste uitvoering van je oefeningen. Deze lessen zijn voor iedereen geschikt.

Yoga
Yoga

Een 60-minuten durende afspraak met jezelf. We maken jouw lichaam op een rustig tempo flexibel en krachtig. Je voelt je energie weer vrij stromen. We bouwen de les op naar een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar uitvoert op het ritme van je ademhaling. De houdingen gaan van mild naar, voor jou, uitdagend. Rekening houdend met jouw behoeftes en grenzen. We sluiten af met een verstillende eindontspanning.

In samenwerking met:

Maak kennis met Improve

Maak kennis met Improve