Het aanbod van IMPROVE

Het aanbod van IMPROVE

Ontdek het veelzijdige aanbod van IMPROVE in Malle.

Ontdek al onze therapieën, coachings, Personal Training en small group trainingen,… en zoveel meer!

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Meer energie, een strakker en sterker lichaam of leren hoe jij het beste beweegt? Jouw streefgewicht behalen, pijnvrij bewegen of jouw gepersonaliseerd fitnessschema? Wij helpen je om je persoonlijke doelen te bereiken! Vanuit onze jarenlange ervaringen en opleidingen is het mogelijk om met eender welke doelgroep of beperking toch te bewegen. Trainingen kunnen revalidatiegericht zijn. We starten altijd met een intakegesprek en screening om trainingen op maat te kunnen bieden. Personal Training is de meest optimale vorm om te werken aan je lichaam!

Bewegingstherapie
Bewegingstherapie

Het doel van bewegingstherapie is door middel van bewegen, een gedragsverandering teweeg te brengen. Hierbij wordt geleerd om lichaamssignalen te herkennen en daar adequaat naar te handelen. We kijken naar uw houding en uw bewegingspatronen en trachten door simpele veranderingen in uw dagdagelijks leven, uw klachten te verminderen. Niet alleen voor chronische klachten, maar ook voor acute blessures en preventie.

Voedingsbegeleiding/Coaching
Voedingsbegeleiding/Coaching

De juiste voeding is naast beweging en mentaal welzijn, een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Het levert energie en beschermt je lichaam en het herstel daarvan. Het is belangrijk om de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten te vinden. Ook als je wil afvallen! IMPROVE biedt een persoonlijk, duurzaam en uitgewerkt voedingsplan aan, afgestemd op jouw doelstellingen.

Rug-, schouder- & nektherapie
Rug-, schouder- & nektherapie

Door herhaaldelijk, repetitieve bewegingen of belastingen kunnen klachten ontstaan in spieren en gewrichten. Vaak is dit ter hoogte lage rug en de nek. Dit geeft vaak ook uitstraling naar je benen of zorgt voor hoofdpijn. Door een beweegpatroon te screenen, te analyseren en te verbeteren kunnen chronische en acute gewrichtsklachten of blessures verdwijnen. We geven je kleine tips die je gemakkelijk kan toepassen, waarbij je op 2 tot 4 weken weer pijnvrij kunt zijn. We zoeken dus naar de oorzaak van je klacht op een holistische manier (lees: je lichaam hangt in zijn geheel aan elkaar) en behandelen niet alleen het symptoom. Beweeg weer écht pijnvrij met het juiste advies!

Lifecoaching & Burn Out Coaching
Lifecoaching & Burn Out Coaching

IMPROVE biedt verschillende vormen van coaching aan. Zoals burn-out coaching, lifecoaching, jongerencoaching, We richten ons vooral op het ontwikkelen van jezelf. Ervaar je problemen op een bepaald vlak of wil je persoonlijk groeien, situaties anders kunnen aanpakken? We coachen je om jouw persoonlijk, zakelijk en/of maatschappelijk leven vorm te geven in de richting die jij meer wil nastreven. We zetten je aan het denken en je creert je eigen inzichten.

Small Group Training
Small Group Training

Naast de persoonlijke begeleidingen, zijn er onze trainingen in kleine groep. Hier heb je alle voordelen van een persoonlijke begeleider, het sociale contact in groepjes van maximaal 10 personen. Daarnaast kan je met een groepje vrienden of familie een persoonlijke afspraak maken. (vanaf 3 personen)

Bekijk het lesrooster
Yoga en Pilates
Yoga en Pilates

Bij IMPROVE bieden we verschillende soorten yoga en pilates aan zoals: hatha yoga, zwangerschapsyoga, vinyasa yoga, yin yoga, kids yoga en pilates. Telkens met maximaal 10 personen om kwaliteit van onze lessen te garanderen.

Massages, voetreflexologie en triggerpoint behandelingen
Massages, voetreflexologie en triggerpoint behandelingen

Naast bewegen, sporten en trainen is het nodig om ook aan onze rust te denken en het herstel van ons lichaam. We bieden ontspannings- en sportmassages aan. Maar daarnaast ook triggerpointbehandelingen om pijnlijke spierknopen en spanningen uit het lichaam te halen. Voetreflexologie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Lifestyle- en vitaliteitstherapie
Lifestyle- en vitaliteitstherapie

Opnieuw meer energie en nooit meer futloos! Nooit meer last van chronische klachten. Je hoorde waarschijnlijk al wel eens dat alles aan elkaar hangt. In de lifestyle- en vitaliteitscoaching bekijken we je hele lifestyle patroon om de zwakke punten er uit te halen en te verbeteren. We bekijken je eetpatroon, beweegpatroon, immuniteit, stress- en slaappatroon en verbinden alles met elkaar. Het verbeteren van je levensstijl met kleine aanpassingen zorgt voor meer energie, minder klachten, beter slapen en je algemeen gewoon beter voelen in slechts 4 weken tijd.

Hartcoherentie en ademhalingscoaching
Hartcoherentie en ademhalingscoaching

Bij hartcoherentie gaat het om de samenhang tussen jouw hartslag en andere ritmen in jouw lichaam, zoals de ademhaling. Jouw hartcoherentie heeft invloed op hoe jij functioneert op emotioneel en cognitief gebied. Psychische klachten, zoals stress, kunnen invloed hebben op de hartcoherentie. Mensen met paniekaanvallen, studenten met examenstress, mensen met burn outs en nog vele meer klachten kunnen hiermee worden opgelost!

Kindercoaching
Kindercoaching

Ook voor jonge kinderen is bewegen heel belangrijk. Wanneer de integratie van reflexen niet goed verloopt, kan dit problemen opleveren bij het lezen, schrijven, rekenen, concentreren, enz. We kunnen dan een persoonlijk traject opstellen met gerichte oefeningen om hierin bij te sturen. Tijdens de Peuter- en Kleutermoves gaan we eerder preventief aan de slag en bieden we bewegingsvormen aan die belangrijk zijn voor de ontwikkeling. Door dit in groep te doen en ook de ouders erbij te betrekken, oefenen de peuters en kleuters ook hun sociale vaardigheden.

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga

Ben jij ook zwanger en wil je een momentje met jezelf en je ongeboren kind? Dan is zwangerschapsyoga echt iets voor jou! Ontdek de kracht van dit uniek moment! Telkens reeksen van 6 lessen.

Workshop Cold Exposure
Workshop Cold Exposure

Op zoek naar begeleiding in Cold Exposure of wil je mee doen met onze workshops 'ijsbaden'? Een unieke beleving! Het gaat niet over de adrenaline kick, maar over het hele proces!

Klik hier voor meer informatie
Speciaal aanbod voor bedrijven
Speciaal aanbod voor bedrijven

Op zoek naar workshops of korting voor je personeel? Wij kunnen je zeker helpen bij IMPROVE!

Via deze link meer informatie!

Wat onze leden zeggen

Hans

"Als bedrijfsleider met een goed gevulde agenda had ik niet gedacht uit te kijken naar één uur per week intensief sporten met een persoonlijke coach aan je zijde, waardoor het op een gecontroleerde en verantwoorde manier gebeurd. Het is voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken, waardoor ik nadien meer als gemotiveerd mijn werkdag kan verder zetten."

Hans

Walter en Leslie

"Na enkele maanden IMPROVE zijn we overtuigd van de meerwaarde voor onze "feel good". Het fysieke en het mentale gaan hand in hand en dat is ook de aanpak bij de coaching. We hebben daarvoor de klik met onze coach die het traject uitstippelt door rekening te houden met onze wensen en kwaaltjes. Fysieke fierheid, de nachtrust verbetert, aanknoping met interne rust, kortom meer welbevinden in het leven."

Walter en Leslie

Hilde

"IMPROVE betekent voor mij: de start van een nieuw leven. Ze hebben mij zoveel geleerd over voeding en mijn lichaam en ik voel me nu goed en gezond. Bedankt voor de hulp!"

Hilde

"Ik ben echt heel erg gelukkig dat ik bij Beate terechtgekomen ben. Ik tekende in voor een voedingsbegeleiding en ga 1x/week ook sporten. Nog nooit eerder had ik zo'n goede begeleiding in een traject dat ik zo vlot kan volhouden. Beate leert me goede keuzes maken en leert me zo een nieuwe levensstijl aan in plaats van diëten. En als het dan toch eens lastig wordt, weet ze als de beste goede raad te geven om gemotiveerd verder te kunnen. Ook de andere coaches zijn geweldig om bij te sporten! Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier mijn overgewicht aan te pakken."

Yannice

"Ik ben heel content dat ik twee reeksen personal training heb gevolgd traject bij Beate. De lessen werden aangepast op wat mijn lichaam op dat moment aankan. Ik voel me nu super sterk en goed in mijn vel!"

Magali

"Enkel lof over dit team! Ik heb zelf een voedingsbegeleidingstraject gevolgd en ben er echt super content van! Fantastische begeleiding met de gewenste resultaten! Een echte aanrader!"

Lotte

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Coaching bij IMPROVE

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al sinds 2016 de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Malle. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Coaching, Personal Training en Voedingsbegeleiding. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met IMPROVE

Maak kennis met IMPROVE