IMPROVE Malle:

Uw partner voor het verbeteren van de levenskwaliteit van uw patiënten.

IMPROVE is een multidisciplinaire beweeg- & gezondheidspraktijk in Malle die zich richt op meer dan alleen symptoombestrijding. We pakken niet alleen de oorzaken van pijnklachten aan of chronische ziektes en andere welvaartziektes, we werken ook preventief. We doen dit door de mens als geheel te benaderen. We zijn pioniers in wat we doen!

IMPROVE Malle:
arrow-down

Onze unieke holistische aanpak:

 • 7 domeinen: We bekijken de wisselwerking tussen bewegen, ademhaling, stress, immuunsysteem, slaap, voeding en mindset.
 • Doeltreffende behandeling: We pakken de oorzaken aan en werken op preventie, waardoor uw patiënten langdurige verbetering ervaren.
 • Persoonlijke begeleiding: Ons team van ervaren professionals begeleidt uw patiënt op maat.
 • Eenvoudig te combineren: IMPROVE kan perfect gecombineerd worden met de traditionele geneeskunde.
 • Samenwerking: We werken nauw samen met (para)medici in de omgeving.

IMPROVE is de oplossing voor:

 • Patiënten met chronische aandoeningen of welvaartsziekten
 • Complexiteit van onze welvaartsziekten, chronische ziekten en pijnen
 • Patiënten die kleine herhaaldelijke blessures ervaren

Maar ook mensen die…

 • Meer moeten/willen bewegen
 • Vragen hebben over gezondheid, bewegen en voeding

De voordelen voor uw patiënten:

 • Langdurige verbetering van hun gezondheid
 • Betere kwaliteit van leven
 • Meer energie en vitaliteit
 • Verminderde pijnklachten
 • Inzicht in de oorzaken van hun klachten

Welke (para)medici sturen naar ons door:

 • Huisartsen
 • Specialisten (neurologen, fysische geneesheer, oncologen, endocrinologen, arbeidsgeneesheren, gynaecologen,…)
 • Psychiaters en Psychologen
 • Diëtisten, Kinesisten, Podologen, vroedkundige, VIHP’s en andere VPK
 • Osteopaten, chiropractors en orthomoleculaire therapeuten
Meer informatie

Wilt u meer weten over IMPROVE?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of neem contact op via info@improvemalle.be voor een afspraak.

Klantervaringen

Joke

Sinds twee jaar heb ik een chronische pijn aan mijn voet. Iets wat mijn leven op veel vlakken beïnvloedt en waar ik maar moeilijk vrede mee kan nemen. Aangezien ik mij niet zomaar bij deze situatie wilde neerleggen, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mij terug beter te voelen, zowel mentaal als fysiek. Zo ben ik dan terechtgekomen bij Improve in eerste instantie om terug te kunnen sporten, maar na een eerste intakegesprek, werd al snel duidelijk dat de vitaliteitscoaching een betere optie was. Samen met Beate ben ik dan aan de slag gegaan om via gesprekken en een vragenlijst uit te zoeken wat ik nodig had om mij beter te voelen. Kon zij mij garanderen dat ik van die pijn in mijn voet verlost ging zijn? Nee, maar door haar oefeningen, voedingsadvies en algemene expertise, zit ik veel beter in mijn vel en is mijn pijn minder aanwezig. Kortom wat ben ik blij dat ik bij IMPROVE en vooral de vitaliteitscoaching heb ontdekt.

Joke

Ellen

2 maanden geleden begon ik last te krijgen van bekkenpijn van mijn zwangerschap. De laatste 2 weken was de pijn in sneltempo erger geworden en met toen nog 4 maanden zwangerschap in het vooruitzicht was ik erg bang hoe erg de pijn zou kunnen evolueren en of ik men werk wel zou kunnen volhouden tot het einde. Toen kwam ik bij IMPROVE terecht, ze legde heel duidelijk uit vanwaar de pijn kwam. En gaf van daaruit tips waar ik op kon letten in mijn houding en ademhaling. Ook kreeg ik stretch oefeningen die ik thuis kon doen om de pijn te verlichten. Met nog een telefonisch opvolg gesprek nadien had ik voldoende handvaten, waardoor ik nu, na slechts 2 maanden aan de slag te zijn met alledaagse eenvoudige tips, niet enkel de bekkenlast stabiel kan houden, maar wonder boven wonder zelfs beduidend minder pijn heb, dit had ik niet durven hopen. Bedankt IMPROVE dat ik met een gerust hart verder kan genieten van de laatste 2 maanden van men zwangerschap! Super tevreden van de coaching een echte aanrader.

Ellen

Vicky

Om een lang verhaal kort te maken. Een heleboel klachten, van de ene specialist naar de andere, niet begrepen in de reguliere medische wereld. Maar bij IMPROVE begrepen ze mij wel. IMPROVE heeft mijn levenskwaliteit sterk verbeterd. Bedankt!

Vicky

Tim

Na 2 jaar lang met problemen met mijn rug te zitten en geen gepaste hulp te vinden, kwam ik dit top team tegen dat de oorzaak heeft gevonden en me op 3 maanden tijd kon helpen en de juiste oefeningen hebben gegeven om dit aan te pakken en op te lossen. Nu terug kunnen doen en laten zonder last te hebben van mijn rug is een hele verademing en doet meer deugd dan ik had kunnen dromen of indenken. Ik heb mijn leven terug!

Tim

arrow-left
arrow-right
IMPROVE: Samenwerken voor een betere gezondheid van uw patiënten.

IMPROVE: Samenwerken voor een betere gezondheid van uw patiënten.

We zijn ervan overtuigd dat IMPROVE ook uw patiënten kan helpen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.