Is jouw bedrijf klaar voor een gezonde verandering?

Workshops en training voor bedrijven en ondernemers.

Is jouw bedrijf klaar voor een gezonde verandering?
arrow-down

Voor bedrijven en ondernemers

Personal training of groepstrainingen op het werk
Personal training of groepstrainingen op het werk

Ideaal voor bedrijven die workouts op het werk willen aanbieden, mensen met een drukke agenda, ontspanningsuurtje tijdens het werk, maar ook ondernemers en zelfstandigen.

Gezondheids- of Bewegingscoaching op het werk
Gezondheids- of Bewegingscoaching op het werk

Tijdens deze afspraak komen we bij jou op het werk voor een coachafspraak waarbij we gaan kijken naar jouw beweging in het algemeen, op het werk, thuis en in je vrije tijd.

Gezondheidsworkshop
Gezondheidsworkshop

De workshops voor bedrijven of groepen zijn bedoeld om de werknemers te motiveren in een gezonde levensstijl waarbij de nodige tools worden gegeven om dit te realiseren, burn-out-preventie en stresspreventie in jouw bedrijf.

Abonnementen voor bedrijven
Abonnementen voor bedrijven

Uw werknemers kunnen ook aansluiten bij onze groepslessen. Bij een collectief abonnement, krijgen jouw werknemers een mooie korting!

Nog vragen?

Geen probleem! Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Hans

"Als bedrijfsleider met een goed gevulde agenda had ik niet gedacht uit te kijken naar één uur per week intensief sporten met een persoonlijke coach aan je zijde, waardoor het op een gecontroleerde en verantwoorde manier gebeurd. Het is voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken, waardoor ik nadien meer als gemotiveerd mijn werkdag kan verder zetten."

Hans

Walter en Leslie

"Na enkele maanden IMPROVE zijn we overtuigd van de meerwaarde voor onze "feel good". Het fysieke en het mentale gaan hand in hand en dat is ook de aanpak bij de coaching. We hebben daarvoor de klik met onze coach die het traject uitstippelt door rekening te houden met onze wensen en kwaaltjes. Fysieke fierheid, de nachtrust verbetert, aanknoping met interne rust, kortom meer welbevinden in het leven."

Walter en Leslie

Hilde

"IMPROVE betekent voor mij: de start van een nieuw leven. Ze hebben mij zoveel geleerd over voeding en mijn lichaam en ik voel me nu goed en gezond. Bedankt voor de hulp!"

Hilde

"Ik ben echt heel erg gelukkig dat ik bij Beate terechtgekomen ben. Ik tekende in voor een voedingsbegeleiding en ga 1x/week ook sporten. Nog nooit eerder had ik zo'n goede begeleiding in een traject dat ik zo vlot kan volhouden. Beate leert me goede keuzes maken en leert me zo een nieuwe levensstijl aan in plaats van diëten. En als het dan toch eens lastig wordt, weet ze als de beste goede raad te geven om gemotiveerd verder te kunnen. Ook de andere coaches zijn geweldig om bij te sporten! Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier mijn overgewicht aan te pakken."

Yannice

"Ik ben heel content dat ik twee reeksen personal training heb gevolgd traject bij Beate. De lessen werden aangepast op wat mijn lichaam op dat moment aankan. Ik voel me nu super sterk en goed in mijn vel!"

Magali

"Enkel lof over dit team! Ik heb zelf een voedingsbegeleidingstraject gevolgd en ben er echt super content van! Fantastische begeleiding met de gewenste resultaten! Een echte aanrader!"

Lotte

arrow-left
arrow-right
Zet de eerste stap naar een gezonde verandering

Zet de eerste stap naar een gezonde verandering

Maak kennis met IMPROVE in Malle

Maak kennis met IMPROVE in Malle