IMPROVE in Malle voor al uw small group trainingen

IMPROVE in Malle voor al uw small group trainingen

✅ Een breed aanbod aan groepslessen
✅ ‌De juiste individuele trainingsschema’s op maat
✅ ‌Yoga, Krachttraining, Circuit training, Pilates, Figuurtraining, Interval Training etc.
✅ Voel je fitter, sterker en slanker

arrow-down

Vraag alle (start)informatie aan

Vul het onderstaande formulier in en ontvang alle (start)informatie

Wat onze leden zeggen

"Ik ben echt heel erg gelukkig dat ik bij Beate terechtgekomen ben. Ik tekende in voor een voedingsbegeleiding en ga 1x/week ook sporten. Nog nooit eerder had ik zo'n goede begeleiding in een traject dat ik zo vlot kan volhouden. Beate leert me goede keuzes maken en leert me zo een nieuwe levensstijl aan in plaats van diëten. En als het dan toch eens lastig wordt, weet ze als de beste goede raad te geven om gemotiveerd verder te kunnen. Ook de andere coaches zijn geweldig om bij te sporten! Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier mijn overgewicht aan te pakken."

Yannice

"Ik ben heel content dat ik twee reeksen personal training heb gevolgd traject bij Beate. De lessen werden aangepast op wat mijn lichaam op dat moment aankan. Ik voel me nu super sterk en goed in mijn vel!"

Magali

"Enkel lof over dit team! Ik heb zelf een voedingsbegeleidingstraject gevolgd en ben er echt super content van! Fantastische begeleiding met de gewenste resultaten! Een echte aanrader!"

Lotte

Hilde

"IMPROVE betekent voor mij: de start van een nieuw leven. Ze hebben mij zoveel geleerd over voeding en mijn lichaam en ik voel me nu goed en gezond. Bedankt voor de hulp!"

Hilde

Walter en Leslie

Na enkele maanden IMPROVE zijn we overtuigd van de meerwaarde voor onze "feel good". Het fysieke en het mentale gaan hand in hand en dat is ook de aanpak bij de coaching. We hebben daarvoor de klik met onze coach die het traject uitstippelt door rekening te houden met onze wensen en kwaaltjes. Fysieke fierheid, de nachtrust verbetert, aanknoping met interne rust, kortom meer welbevinden in het leven.

Walter en Leslie

Hans

Als bedrijfsleider met een goed gevulde agenda had ik niet gedacht uit te kijken naar één uur per week intensief sporten met een persoonlijke coach aan je zijde, waardoor het op een gecontroleerde en verantwoorde manier gebeurd. Het is voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken, waardoor ik nadien meer als gemotiveerd mijn werkdag kan verder zetten.

Hans

2 maanden geleden begon ik last te krijgen van bekkenpijn van mijn zwangerschap. De laatste 2 weken was de pijn in sneltempo erger geworden en met toen nog 4 maanden zwangerschap in het vooruitzicht was ik erg bang hoe erg de pijn zou kunnen evolueren en of ik men werk wel zou kunnen volhouden tot het einde. Toen kwam ik bij Beate terecht, ze legde heel duidelijk uit vanwaar de pijn kwam. En gaf van daaruit tips waar ik op kon letten in mijn houding en ademhaling. Ook kreeg ik stretch oefeningen die ik thuis kon doen om de pijn te verlichten. Met nog een telefonisch opvolg gesprek nadien had ik voldoende handvaten, waardoor ik nu, na slechts 2 maanden aan de slag te zijn met alledaagse eenvoudige tips, niet enkel de bekkenlast stabiel kan houden, maar wonder boven wonder zelfs beduidend minder pijn heb, dit had ik niet durven hopen. Bedankt Beate dat ik met een gerust hart verder kan genieten van de laatste 2 maanden van men zwangerschap! Super tevreden van de coaching een echte aanrader.

Ellen

Na een jaar nekklachten en van alles geprobeerd een afspraak gemaakt bij Beate voor triggerpoint behandeling. Nu pijnvrij en terug aan het sporten. Super hard bedankt.

Ronald

Ik ben nu 7 weken aan het sporten. Nadruk op balans en buik en been spieren. Ik voel me sterker en ben 100% tevreden van Jorn. Al heb ik nog een hele weg te gaan ik blijf volhouden.

Christine

Na 2 jaar lang met problemen met mijn rug te zitten dit top team tegengekomen dat op 3 maanden tijd de oorzaak hebben gevonden, me de juiste oefeningen hebben gegeven om dit aan te pakken en op te lossen. Nu terug kunnen doen en laten zonder last te hebben van mijn rug is een hele verademing en doet meer deugd dan ik had kunnen dromen of indenken. Merci IMPROVE en Merci Beate

Beate en haar team maken van Improve "the place to be" om je goed , gezond en happy te coachen naar de lifestyle die jouw op het lijf geschreven is. Sinds dat mijn vrouw Karina hier getraind wordt is ze er al echt beter van geworden. Grtz. Swa.

Swa

Heel tevreden van zowel de personal training als de groepslessen! Veel variatie in oefeningen en steeds een professionele en aangename begeleiding. Toffe sfeer ook!

Yenthe

arrow-left
arrow-right
Start vandaag nog bij IMPROVE

Start vandaag nog bij IMPROVE

Vraag alle (start)informatie aan