Group training

SPORTEN IN GROEP

Wil je laagdrempelig, aangepast maar toch in groep sporten? Kan perfect!
Wij bieden enkele groepslessen en small group trainingen aan waarbij iedereen toch een zo persoonlijk en aangepast mogelijke begeleiding krijgt in groep.
Daarom werken we in beperkte groepen. 

Groepslesrooster

Mix Fit Circuit Training (max. 5p)

We werken met fitnesstoestellen. Je hele lichaam wordt getraind op je eigen tempo, ritme en kracht. Je start met een opwarming van 4 minuten. Daarna word je uitgedaagd om 8 krachttoestellen, gedurende 1 minuut, vol te houden. Telkens heb je 30 seconden rust die je gebruikt om door te schuiven naar het volgende toestel. Iedereen krijgt een gepersonaliseerd schema waarbij je accenten, gewicht en instellingen worden bijgehouden.

BIT / Basic Interval Training (max. 8p)

Een functionele intervaltraining van 8 verschillende oefeningen die je 1 minuut volhoudt. Je doet deze reeks 3maal. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld, maar je werkt ook aan kracht, evenwicht en coördinatie. Je verbrandt ontzettend veel calorieën en elke week een nieuwe uitdaging. Durf jij deze les aan te gaan?

Figuurtraining (max. 15p)

Met deze training train je je hele lichaam mét je eigen lichaamsgewicht. Deze bewegingslessen zijn erg gevarieerd. Zowel conditioneel, kracht en mobiliteit, maar het hoofddoel van deze les is core & stability. Iedereen werkt op eigen tempo en eigen niveau. Je leert je eigen lichaam kennen en je blijft sterk en fit!

B-Strong Training (max. 10 - 12p)

Deze les is een zeer toegankelijke training voor iedereen! We noemen B-Strong onze ‘total workout’. Opdrachten en workoutspelletjes alleen, in duo’s of in groep, met of tegen elkaar. Elke week een nieuw idee, een nieuwe uitdaging. Deze les vraagt conditie, coördinatie, oriëntatie, kracht en af en toe ook samenwerking.

Vilates (max. 10p)

Vilates is een efficiënte, effectieve les die je mentale en fysieke gezondheid bevordert. De afwisselende mat oefeningen, vinden hun oorsprong uit verschillende disciplines, dit zorgt voor een unieke les. Denk hierbij allereerst aan Pilates, maar ook yoga, fitness, BBB, core en stabiliteit. We gaan dus opzoek naar Vitaliteit, kracht, stabiliteit en souplesse met een belangrijke focus op je ademhaling, je core en de juiste uitvoering van je oefeningen. Deze lessen zijn voor iedereen geschikt. Welkom op de mat!

Burn (max. 10p)

Een leuke, op de beat gechoreografeerde les met gewichten en een barbell. Train je kracht en krachtuithouding op een leuke en motiverende beat. Op korte tijd zie je je lichaam veranderen en sterker worden. Je leert de technieken van krachttraining met losse gewichten en halter.

Yoga (max. 10p)

Een 50-minuten durende afspraak met jezelf. We maken jouw lichaam op een rustig tempo flexibel en krachtig. Je voelt je energie weer vrij stromen. We bouwen de les op naar een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar uitvoert op het ritme van je ademhaling. De houdingen gaan van mild naar, voor jou, uitdagend, rekening houdend met jouw behoeftes en grenzen. We sluiten af met een verstillende eindontspanning.

Prijzen

In onze studio proberen wij voor iedereen een gepast traject aan te bieden. Hierdoor zijn er verschillende abonnementen of kan u gebruik maken van een beurtenkaart. Prijzen variëren van €10,5 per les tot €6 per les. Vraag uw gratis proefles aan via de knop hieronder.

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse