Waarom kiezen voor IMPROVE

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een IMPROVE-aanpak!
1. Holistische benadering: We kunnen wetenschappelijk onderbouwen dat de gezondheid van onze klanten start vanuit een holistisch perspectief, door rekening te houden met onze 7 domeinen die elkaar beïnvloeden: slaap, stress, bewegen, immuunsysteem, voeding, ademhaling en natuurlijk ook onze mindset. Dit in tegenstelling tot een traditionele benadering die zich vaak richt op symptoombestrijding in plaats van de oorzaak van de klachten te achterhalen, willen wij er voor zorgen dat iemand écht wordt geholpen met hun levensstijl! 2. Een oplossing op maat: Voor ieder klant starten we met een kennismakingsgesprek. Met dit gesprek gaan we doelen en trajecten helder maken. We maken voor ieder individu een traject op maat. Niemand zijn traject is hetzelfde. Het kan soms zijn dat iemand met een ander idee bij ons komt aankloppen, maar toch een ander, maar meer passend traject bij ons zal volgen dan initieel gedacht.
3. Duurzame oplossing: Door te focussen op het herstellen van de balans in alle 7 domeinen en onze klanten alle mogelijke kennis mee te geven, zorgen we voor een duurzame oplossing. Hierdoor verbeteren we de algehele gezondheid en vitaliteit van onze klant.
4. Eenvoudige toepassing: We proberen onze kennis op een eenvoudige manier door te geven aan onze klanten. Klanten krijgen praktische tips en tools aangereikt die ze zelf kunnen toepassen in hun dagelijks leven om hun gezondheid te verbeteren. We streven er naar om realistisch en haalbare tricks te geven die gemakkelijk passen in jouw dagelijks leven. 5. Wetenschappelijk bewezen: Onze modellen zijn gebaseerd op wetenschappelijke studies en evidence-based praktijk. De effectiviteit van onze methode is aangetoond door meer dan 2000 klanten.
6. Persoonlijke begeleiding: Klanten die kiezen voor IMPROVE kunnen rekenen op professionele begeleiding van een gecertificeerde coach/trainer. Deze coach helpt bij het opstellen van een persoonlijk plan op maat en biedt doorheen het traject de nodige ondersteuning. Daarnaast willen we staan voor een goede na service! Iedere klant zal, ook na zijn traject opgevolgd worden.
7. Ervaringen van anderen: Er zijn reeds meer dan 100 5-sterrenreviews met positieve ervaringen van klanten die met IMPROVE hebben gewerkt. Deze ervaringen tonen aan dat de IMPROVE-methode effectief is en kan leiden tot een significante verbetering van de gezondheid en vitaliteit. Naast de bovenstaande redenen, zijn er nog enkele andere voordelen aan IMPROVE • IMPROVE is geschikt voor mensen van alle leeftijden, verschillende niveaus en met verschillende gezondheidsklachten. • IMPROVE is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de klant. Hierdoor zal je nooit langer dan nodig in begeleiding zijn.