AFVALRACE SUMMERBODY EDITION

✅ Speciale training voor een platte buik

✅ Voel je weer fitter en gezonder

✅ Persoonlijke begeleiding voor voeding

✅ Voedingsschema’s op maat

✅ Geen gevoel van dieet

✅ Verlies hardnekkig buikvet

AFVALRACE SUMMERBODY EDITION
arrow-down

Vraag alle (start)informatie aan

"Ik ben echt heel erg gelukkig dat ik bij Beate terechtgekomen ben. Ik tekende in voor een voedingsbegeleiding en ga 1x/week ook sporten. Nog nooit eerder had ik zo'n goede begeleiding in een traject dat ik zo vlot kan volhouden. Beate leert me goede keuzes maken en leert me zo een nieuwe levensstijl aan in plaats van diëten. En als het dan toch eens lastig wordt, weet ze als de beste goede raad te geven om gemotiveerd verder te kunnen. Ook de andere coaches zijn geweldig om bij te sporten! Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier mijn overgewicht aan te pakken."

Yannice

"Ik ben heel content dat ik twee reeksen personal training heb gevolgd traject bij Beate. De lessen werden aangepast op wat mijn lichaam op dat moment aankan. Ik voel me nu super sterk en goed in mijn vel!"

Magali

"Enkel lof over dit team! Ik heb zelf een voedingsbegeleidingstraject gevolgd en ben er echt super content van! Fantastische begeleiding met de gewenste resultaten! Een echte aanrader!"

Lotte

"IMPROVE betekent voor mij: de start van een nieuw leven. Ze hebben mij zoveel geleerd over voeding en mijn lichaam en ik voel me nu goed en gezond. Bedankt voor de hulp!"

Hilde

Na enkele maanden IMPROVE zijn we overtuigd van de meerwaarde voor onze "feel good". Het fysieke en het mentale gaan hand in hand en dat is ook de aanpak bij de coaching. We hebben daarvoor de klik met onze coach die het traject uitstippelt door rekening te houden met onze wensen en kwaaltjes. Fysieke fierheid, de nachtrust verbetert, aanknoping met interne rust, kortom meer welbevinden in het leven.

Walter en Leslie

Als bedrijfsleider met een goed gevulde agenda had ik niet gedacht uit te kijken naar één uur per week intensief sporten met een persoonlijke coach aan je zijde, waardoor het op een gecontroleerde en verantwoorde manier gebeurd. Het is voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken, waardoor ik nadien meer als gemotiveerd mijn werkdag kan verder zetten.

Hans

arrow-left
arrow-right

Waarom IMPROVE?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij IMPROVE altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoach op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Prijs-kwaliteit de beste keuze!
Prijs-kwaliteit de beste keuze!

Onze trainers zijn allemaal gecertificeerd en specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Breed aanbod in sport en coaching
Breed aanbod in sport en coaching

IMPROVE heeft een breed aanbod in sport, denk aan: personal training, small group training, voedingsbegeleiding, en nog meer, de keuze is aan jou.

Breed gamma van coaching
Breed gamma van coaching

Bij IMPROVE gaat coaching vooral over supervisie, monitoring, counseling en een vorm van therapie. Er zijn verschillende vormen van coaching die IMPROVE aanbiedt. IMPROVE helpt jou zo breed en holistisch mogelijk.

Zet de eerste stap naar een fitter en slanker leven

Zet de eerste stap naar een fitter en slanker leven

Vraag alle (start)informatie aan