Voeding

Je leven lang GEZOND ETEN EN NIET DIËTEN!

Gezond leven, het is één van de meest gemaakte goede voornemens. Maar volhouden is het moeilijkste, tenminste als je niet weet hoe je gevarieerd, lekker en gebalanceerd kan eten.

De juiste voeding is naast beweging en mentaal welzijn, een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Het levert energie en beschermt je lichaam en het herstel ervan. Het is belangrijk om de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten te vinden. Ook als je wil afvallen!
Wij maken geen gebruik van verkoopsmiddeltjes zoals shakes, repen, pakjes… Bij ons ga jij gewoon zelf naar de winkel! Wil jij die juiste combinatie vinden voor jouw lichaam?

Heb je vragen rondom de werking van lichaam, geest, sport en voeding? Wij helpen je natuurlijk graag om een voedingsschema voor je op te stellen dat aansluit bij jouw behoefte en energieverbruik.

Samen met onze voedingscoaches leer je op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat aan de hand van lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon. Met jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een voedingsschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijstje, waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, namelijk 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Je bent in de mogelijkheid om een applicatie te gebruiken om jezelf op te volgen, boodschappen en menu’s te bekijken en voedingsmiddelen zelf aan te passen etc.

Prijzen

In onze studio werken wij op maat. Er zijn verschillende modules die de prijzen bepalen. Vraag uw gratis kennismakingsgesprek aan en samen kunnen we bekijken wat uw doelen zijn en hoe we dit kunnen bereiken met de juiste prijzen.

We kunnen alvast met u meedelen dat de maximum prijs €60/u bedraagt. Afhankelijk van uw persoonlijk traject betaalt u vanaf €10/consult.

Bij voedingsbegeleiding in combinatie met een traject personal training, krijgt u tot 50% afhankelijk de frequentie. 

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse