Massages

Naast bewegen, sporten en trainen is het nodig om ook aan onze rust te denken en het herstel en de rust van ons lichaam.

Triggerpointtherapie helpt om spierknooppunten uit je lichaam te gaan. Lokale verkramping en overspanning van de spieren kunnen weggewerkt worden en je pijn zal stilaan wegwateren. Deze behandeling is erg goed voor mensen met nek- en rugklachten, migraine en andere klachten te wijten aan spierspanningen.

Met een sportmassage voorkom je spierletsels en verhoog je je flexibiliteit. Te strakke of verstijfde spieren zorgen voor een verhoogd risico op sportblessures en spierpijnen. Door sportmassage ontspan je je spieren en ga je de opgehoopte afvalstoffen afvoeren door je verhoogde bloedcirculatie.

Taping zorgt voor onmiddellijke druk vermindering en een betere bloedcirculatie en lymfeafvoer. Hierdoor vermindert de pijn. De tape is zoals de huid die elastisch is en werkt hierdoor liftend op de opperhuid. Op deze manier ontstaat er meer ruimte voor de werkende bloed- en lymfevaatjes.

Wist je dat we ook een voetreflexologe hebben in onze praktijk? Voetreflexologie stimuleert het zelfhelend proces van het lichaam en maakt energieblokkades vrij. Er wordt gewerkt op lichamelijke zoals schouder, nek en rugklachten, op klachten met de organen zoals maag, darm, … en op onze emotionele klachten die te maken hebben met stress, spanningen, vermoeidheid en burn-out.

Prijzen
U betaalt voor iedere behandeling €60/u.
Taping? U betaalt de tijd dat we nodig hebben voor de behandeling. 

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse