Improve team

Improve team

Ik ben Beate Hofkens.
De meeste mensen beschrijven mij als een spontaan, gepassioneerd, energiek en empathisch persoon.
Mijn coach- en trainerservaring startte in 2011 met diverse groepslessen en fitnessbegeleidingen bij het studeren voor mijn bachelordiploma in Sport. Voordat ik het zelf door had, was mijn aandacht gevestigd op medische fitness en één-op-één trainingen. Door middel van diverse opleidingen en ervaring heb ik doorheen de jaren mijn kennis enorm verbreed. Uniek, internationaal en in de hoogste graad opgeleid om trainingen te verzorgen.
Sedert 2014 actief als mental- en stresscoach. Nadien, in 2018, vervolledigde ik deze kennis met de opleiding als burn-out coach.
Sedert 2016 startte ik mijn eigen beweegstudio, die op dag van vandaag IMPROVE wordt genoemd en ditzelfde jaar startte ik met een opleiding voor voedingsbegeleider en voedingscoach.
Daarnaast vervulde ik de opleidingen zoals (sport)massage, taping, triggerpointbehandelingen, dornmassage en breusswervelmassage.
Op dag van vandaag doceer ik verschillende cursussen, bijscholingen en opleidingen voor andere trainers via verschillende instellingen.

Aja, om mij blij te maken, mag je altijd M&M’s trakteren! 

Ik ben Tinne Vermeiren, jullie coach en personal trainer.
Ik heb sport en beweging gestudeerd aan Thomas More te Turnhout. Sindsdien ben ik zeer actief bezig geweest om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Ik probeer steeds mijn enthousiasme voor sport en bewegen over te brengen naar anderen. Ik geniet er van om mensen te kunnen helpen en hen te leren dat bewegen ook leuk kan zijn.
Mijn passie voor gezond bewegen en sporten is begonnen bij het fietsen. Tot op heden ben ik actief als veldrijdster en probeer ik daar met vallen en opstaan steeds de finish te halen. Mijn fiets is dan ook mijn grote liefde geworden zo heeft mijn crossfiets na het seizoen al meerdere maanden op mijn kamer doorgebracht. Door het veldrijden heb ik geleerd om door te bijten , want zoals elke relatie is dit er eentje met ups en downs.
Ik zal eerder een keer goed gaan sporten dan nee te zeggen tegen een goeie Belgische frut. (Maar dit natuurlijk ook met mate)
Ik sta klaar om jullie te helpen naar een gezond leven, waar beweging voor mij het belangrijkste is. 

Hallo, ik ben Sofie. Ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtiste. Tijdens mijn hogeschoolcarrière werd het mij steeds duidelijker dat mijn interesse niet alleen ligt in voeding, maar dat ook sport en beweging belangrijk zijn. Het is dan ook geen verrassing dat ik mij na mijn diploma verder heb bijgeschoold tot sportdiëtiste, fitnessinstructeur en sportverzorger.

Maar het is niet omdat ik diëtiste ben, dat ik enkel gezond eet en veel beweeg. Het gaat bij mij, net zoals bij iedereen, met ups en downs en met genoeg genieten van het zoete leven in de zetel of bij vrienden 😊

Ik ben impulsief, avontuurlijk en een (over)sociale flapuit, meestal doe of zeg ik iets voor ik er over nadenk maar dit altijd met de beste bedoeling. Gelukkig ben ik oplossingsgericht, down to Earth en geen fan van drama zodat er geen problemen van komen.

Ik kijk er al naar uit om jullie te begeleiden bij jullie doelen en ik ben er zeker van dat we deze samen kunnen halen! Tot snel! 

Ik ben Jolien en mijn grote passie is ‘zorgen voor anderen’.

In 2011 studeerde ik af als zorgkundige en ging aan de slag in de ouderenzorg. Een hele fijne, dankbare job, waarbij ik steeds zeer veel liefde kan geven aan die lieve oudjes.

Enkele jaren geleden besefte ik dat ik toch nog iets miste. Iets waar ik in kon doorgroeien.
In combinatie met zorg voor ouderen, kijk ik nu ruimer naar ‘zorgen voor … ’ en heb ik ervoor gekozen om mensen écht te helpen.
Doordat de hedendaagse, westerse geneeskunde mij soms wat op mijn ‘honger’ liet zitten, ben ik op zoek gegaan naar andere, aanvullende alternatieven.
Ik ben mezelf meer en meer gaan verdiepen in voetreflexologie, access bars®, aromatherapie en massages.
Mijn doel is om jouw lichaam op een holistische manier te benaderen en je zo te helpen, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zo, nu ken je mij een beetje, maar natuurlijk ben ik ook benieuwd om jou te ontmoeten en beter te leren kennen.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?
Dit kan via mail of telefoon.
Zencura@outlook.be of 0475 26 17 04  

Ik ben Chris Donckers. Oorspronkelijk kleuterjuf. Met veel enthousiasme gaf ik vele jaren les aan zowel de allerjongste als aan de oudste kleuters. De laatste jaren heb ik de focus gelegd naar kleuters die extra zorg nodig hebben. Ik volgde een opleiding tot kindercoach, waarbij ik kinderen ondersteun die het emotioneel moeilijk hebben. Door hen zichzelf en hun kwaliteiten beter te leren kennen, worden ze sterker.

Op die manier groeit het zelfvertrouwen, kunnen ze faalangst beter de baas, verminderen driftbuien, gaan ze minder piekeren en bekijken we de sociale vaardigheden. Daarnaast heb ik een extra opleiding gevolgd rond verwerking van rouw, verlies, echtscheiding, …

Niet alleen het mentale, maar ook beweging en ben ik gecertificeerd Bodymaptrainer. Het is bewezen dat beweging van groot belang is voor de ontwikkeling van de hersenen bij jonge kinderen. Wanneer reflexen niet voldoende geïntegreerd zijn, kan dit later problemen veroorzaken op gebied van concentratie, lezen, rekenen, schrijfmotoriek, probleemoplossend denken…
En als laatste geef ik ‘de Peutermoves’. Hiermee wil ik de peuters preventief een bewegingsprogramma aanbieden dat gebaseerd is op al deze reflexen.

Wil je een afspraak? Je kan mij altijd contacteren op het nummer 0473 36 87 17 

Met een moeder die gymnastiek gaf, is sport me met de paplepel ingegeven. Van kleuter tot jongvolwassene heb ik op internationaal niveau aan keurturnen gedaan. De voordelen van een sterk, soepel en fit lichaam neem ik tot op heden mee, ik fiets, loop, zwem, dans , wandel naar hartelust. Maar 't zijn de mindere kantjes van topsport die me de weg naar yoga hebben gewezen.

Yoga leert me omgaan met fysieke en mentale grenzen, ze herkennen, respecteren en beetje bij beetje te verleggen. Yoga laat me toe om mijn lichaam met zorg en aandacht te ontdekken en het belang van stilte en rust te erkennen. Met veel plezier en een open hart wil ik ook jou laten kennis maken met yoga.

Elke les is een nieuw avontuur, met afwisselend aandacht voor de verschillende houdingen, op het ritme van je ademhaling maken we zo een flow. Je maakt kennis met verschillende ademhalingstechnieken die je rust of energie geven.

De les eindigen we steeds met een geleide eindontspanning, zodat je ontspannen én opgeladen aan je dag kan beginnen.

Namasté

Ik ben studente en volg de lerarenopleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan Thomas More Turnhout. Daarbij heb ik gekozen voor de optie indoor waardoor ik wekelijks in de fitness terechtkom. Ik dans en schaats wekelijks. Een van mijn grootste passies is het vinden van een innerlijke balans met ruimte voor vallen en opstaan. Een lichaam in balans is essentieel tijdens mijn lessen pilates. Een volledige ontspanning of stretching wordt afgewisseld met spieroefeningen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontvangen in mijn les!

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse