Voor bedrijven

IMPROVE Malle

Is jouw bedrijf klaar voor een gezonde verandering?

Personal training of groepstrainingen op het werk

Ideaal voor bedrijven die workouts op het werk willen aanbieden, mensen met een drukke agenda, ontspanningsuurtje tijdens het werk, maar ook ondernemers en zelfstandigen.

Wij komen naar jou toe met een gevarieerd aanbod aan trainingsmateriaal om je een workout op maat aan te bieden. Je bespaart tijd en kan kiezen waar de training doorgaat.  

Gezondheids- of Bewegingscoaching op het werk

Tijdens deze afspraak komen we bij jou op het werk voor een coachafspraak waarbij we gaan kijken naar jouw beweging in het algemeen, op het werk, thuis en in je vrije tijd. Of we nemen gezondheid breder onder de loep. We gaan jou optimaal laten werken aan een nieuw gezond patroon, maar dit doen we vooral door middel van een gesprek waarbij jouw coach jou motiveert om de gepaste bewegingen in jouw dagdagelijks leven te introduceren.

Gezondheidsworkshop

De workshops voor bedrijven of groepen zijn bedoeld om de werknemers te motiveren in een gezonde levensstijl waarbij de nodige tools worden gegeven om dit te realiseren, burn-out-preventie en stresspreventie in jouw bedrijf.
We geven workshops aangepast aan uw bedrijf of groep over het belang van gezondheid, beweging, slaap, voeding, stress en alle andere factoren inzake gezondheid. Het doel van deze workshop is voornamelijk dat de mensen zich bewust worden van hun levensstijl, het idee en misvattingen van gezonde voeding, de symptomen en oorzaken van stress, slecht slapen en hoe gezondheid de kwaliteit van je lichaam én je leven kan beïnvloeden. Het theoretische gedeelte wordt onderbroken interactie en door laagdrempelig stressreductief te bewegen worden tools aangeboden om regelmatig te ontspannen tijdens en na het werk of thuis. (bv. ademhalingstechnieken, bewegingstussendoortjes op het werk, ...)
Naast deze workshop, staat ons team van experts klaar, om jullie bedrijf ook te helpen met het verwezenlijken van gezondheid op de werkvloer en bij de werknemers. Individuele of groepscoaching, training, voedingsbegeleiding, … kunnen onder collega’s stimulerend werken. 

Abonnementen voor bedrijven

Uw werknemers kunnen ook aansluiten bij onze groepslesjes.
Bij een collectief abonnement, krijgen jouw werknemers een mooie korting!
Vraag uw offerte op maat aan. 

 Website & Hosting: Website Boutique Beerse